Bu yarışta geç kalan vapuru kaçırıyor

Bu yarışta geç kalan vapuru kaçırıyor
Yayınlama: 27.08.2015
Düzenleme: 29.08.2015 10:28
A+
A-

Bisiklet tutkunlarına özel olarak düzenlenen Red Bull Geç Kalma yarışı, 19 Eylül’de Adalar’da büyük heyecana sahne olacak. Büyükada, Burgazada ve Heybeliada'da üç etap olarak koşulacak yarışta eğlence, doğayla buluşma ve heyecan iç içe olacak. Tüm bisiklet severlere açık Red Bull Geç Kalma için kayıtlar 21 Ağustos’ta başladı.

Bu yarışta geç kalan vapuru kaçırıyor.

Bisiklet tutkunlarına özel olarak düzenlenen Red Bull Geç Kalma yarışı, 19 Eylül’de Adalar’da büyük heyecana sahne olacak. Büyükada, Burgazada ve Heybeliada’da üç etap olarak koşulacak yarışta eğlence, doğayla buluşma ve heyecan iç içe olacak. Tüm bisiklet severlere açık Red Bull Geç Kalma için kayıtlar 21 Ağustos’ta başladı.

Minimum 26 inç jantlı dağ bisikletine sahip, 16 yaşını doldurmuş kadın ve erkek herkese açık olan yarışta, bisikletçiler önlerindeki her parkuru hızlı bir şekilde tamamlayıp iskelede onları bekleyen çıkartma gemisine yetişmeye çalışacaklar. Hedeflenen sporcu sayısına ulaşan çıkartma gemisi bir sonraki etaba doğru yol alacak. Geminin hareket saatine ya da kontenjan kapasitesine yetişemeyen bisikletçiler ise bulundukları adada kalarak elenecek.

Yarış 250’den fazla bisikletçi ile Büyükada’da başlayacak. İlk etabı önde tamamlayan 150 sporcu Burgazada’ya geçecek. Burgazada etabının ilk 70 sporcusu gemiye alınacak. Üçüncü etap olan Heybeliada parkurunu önde tamamlayacak ilk 30 bisikletçi final etabı için yine Büyükada’ya dönecek. Adalarda pedal basarken yorulan bisikletçiler, bisikletleriyle gemiye bindiklerinde kısa bir dinlenme ve enerji toplama zamanı kazanmış olacak ve bir sonraki etaba hazırlanacak.

Red Bull Geç Kalma yarışında finişi ilk üç sırada geçen bisikletçiler Merida’dan bisiklet veya tekstil paketi, Gittigidiyor’dan hediye çeki ve birinci ayrıca Garmin’den aksiyon kamerası kazanacak.

Red Bull Geç Kalma hakkında bilgi almak ve katılım için tıklayın:

www.RedBull.com

ADA HABERLERİNİN CEP TELEFONUNUZA GELMESİNİ İSTİYORSANIZ TIKLAYIN

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.