Büyükada kapalı spor salonuna kavuşuyor

Büyükada kapalı spor salonuna kavuşuyor
Yayınlama: 18.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Büyükada sonunda kapalı spor salonuna kavuşuyor. Ak Parti Adalar İlçe Başkanı Sina Şen’in gayretleri, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’nun desteğiyle hayata geçirilen Spor Kompleksinin ihale tarihi 7 Mart 2022 günü gerçekleşecek.

Büyükada kapalı spor salonuna kavuşuyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’nun iki sene önce Adalar ziyaretinde fikir temeli atılan kompleksin içindeki işgalcilerin tahliyesi, yer tahsisi, ruhsat, proje onayı ve ihale iki sene gibi bir sürede gerçekleşti.

Maden Mahallesi Mahmut Nedim Doral sokak 10 numaralı yerde yapılacak olan spor kompleksinin inşaat alanı 2241.25 m2, taban alanı 1925 m2. Yüksekliği 9 metre olacak kompleks 3 kattan oluşacak. Merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılacak olan yapının yakıtı doğal gaz. Yapının taşıyışı sistemi betonarme/çelik…

İstanbul Valiliği Gençlik ve Spor Müdürlüğü yazısına binaen 3194 sayılı imar kanunun 26. maddesine göre düzenlenen yapı, Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı kararına göre Marmara Denizi ve Adalar özel Çevre Koruma bölgesi olarak ilan edildiğinden avan projeye göre ruhsat verilmiş olup ihale sürecinden sonra avan proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul 1 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından incelenip proje onayı yapıldıktan sonra uygulama için müteahhit girişi yapılarak isim değişikliği ruhsatı düzenlenecek. Bu ruhsat düzenlenmeden uygulama yapılamayacak…

Büyükada kapalı spor salonuna kavuşuyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    İstanbulun 39 ilcesi var ve her ilçede de en az iki, yerine göre 3 veya dört hatta hatta çok daha fazlası futbol stadları var.

    Biz de ADALILAR olarak üvey evlât muamelesi görmek istemiyoruz.

    Amatör futbol takımlarımızın da nizami maçlarını oynayabileceği bir futbol sahası istiyoruz.