Büyükada’da cinayet gibi kaza

Büyükada’da cinayet gibi kaza
Yayınlama: 25.07.2015
Düzenleme: 26.07.2015 07:15
A+
A-

Büyükada'da cinayet gibi kaza

Büyükada’da cinayet gibi kaza

Büyükada’da denizden yaklaşık 100 metre açıkta  yasak olmasına rağmen  iki tekneyi sahipleri tarafından birbirine bağlayan ipe takılıp düşen Uğur Yelken, denizde kayboldu.

Olay, geçen akşam saatlerinde Büyükada Prenses mevkii’nde meydana geldi. Jet skiyle gezintiye çıkan Uğur Yelken, denizden yaklaşık 100 metre açıkta yasak olmasına rağmen iki tekneyi sahipleri tarafından birbirine bağlayan ipi görmeyince jet skiyle kaza yaptı. İpe takılıp düşen genç denizde kayboldu. Jet skide ki bir başka kişinin ise ipi geçerek kurtulduğu iddia edildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde deniz polisi  ve  sahil güvenlik sevk edildi. Deniz polisi gencin kullandığı jet skiye ulaştı. Denizde kaybolan genci bulmak için başlatılan çalışmalar denizden ve karadan devam ediyor. Gencin yakınlarının ise bir tekneden arama çalışlarını izlediği görüldü.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.