Büyükada’da seyyar rezaleti devam ediyor. Bu kadar da arsızlık olmaz!

Büyükada’da seyyar rezaleti devam ediyor. Bu kadar da arsızlık olmaz!
Yayınlama: 06.08.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Bir süre önce görüntü kirliliği nedeniyle Adalılar tarafından şikayet edilen ve kaldırılan seyyar satıcılar, Adalar Belediyesinin izniyle yeniden kuruldu.

Bir süre önce yoğun şikayetler nedeniyle zabıta tarafından kaldırılan, Büyükada’nın en güzel caddelerinden biri olan Gülistan caddesindeki Deniz Kızı heykelinin yanındaki seyyar satıcılar Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Engin Çelik’in izni ile tekrar sahil şeridine çöktüler.

Bu hayatta sahip olunabilecek binbir türlü sıfat varken bazıları arsızlık ve hayasızlığı mesken edinmişler kendine. Nasıl bir ruh halidir, nasıl bir hastalıktır bu hal ve nasıl bir yüzsüzlük.

Adalılar tarafından şu an koltuklarında oturan yöneticilerin, Adalıların şikayetlerini, görüşlerini, rahatsızlıklarını hiçe sayan, kendilerini o koltuğa oturtan Adalılar ile inatlaşan, kavga eden bu zihniyeti okurlarımıza bırakıyoruz.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Sadece o iki seyyar mı;???? onlar gibi yüzlerce seyyar,sahile ve çarşı civarina çökmüş durumda. Bu konu edilen seyyarların 10 metre arkasında çay bahçesi adı altıda ……. adıyla kapalı mekan çay bahçesi de, en az 5 senedir BELEDİYEMİZ GÖZETİMİNDE insanların istifade edeceği, park alanını gaspetmiş ve faaliyet icra ediyor. Eminönü motor iskelesi civarı ise seyyarlardan iğne atılsa yere düşmeyecek durumda. SAKARYA SOKAĞIN BAŞINDAKİ ELEKTRİKLİ KORSAN TAŞIMACILAR HER HALDE SERBEST BIRAKILDILAR. Ne emniyet ne belediye artık bunlarla ilgilenmez olmuş. BÜYÜKADA’nın her bir sokağı, caddesi; KANUNSUZLUK, CEBRİ İŞGAL ve ÇÖP DAĞLARINDAN GEÇİLMİYOR. Şunu iddia ederim ki vatandaş nasılsa, futbol takımı tutar gibi ďüşünüp taşınmadan, eski yönetimlerden ders çıkartmadan, gözü kapalı oy vermekte. MAALESEF BELEDİYE SEÇİMLERİNİ GENE BU ACİZ VE TEMBEL İŞBİLMEZ, ADALARI BERBAT EDEN ZİHNİYET KAZANIR.

  2. andrea dorya 2 dedi ki:

    Kaçak akülü taksiler, kuralsız kiralık bisikletler, İETT fiyaskosu, kaldırım işgalleri, hanutçular, dükkan önlerinin çirkinliği, çöp yığınları, kaçak plajlar, vs,vs,vs. Siz mi yöneteceksiniz Türkiye’yi. HADİ CANIM SEN DE!