Büyükada’daki Mescit yapımına Engin Çelik engeli!

Büyükada’daki Mescit yapımına Engin Çelik engeli!
Yayınlama: 12.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Büyükada’da yıkılıp yeniden yapılacak olan Nizam Camisinin işlemleri sürerken cami yapılana kadar geçici prefabrike mescit yapılma teklifi, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik engeline takıldı.

Bilindiği üzere Büyükada Nizam Mahallesi’nde bulunan Nizam Cami, İBB tarafından yıkılıp yeniden yapılacak. Nizam Camii’ndeki işlemler sürerken Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e, yıkılıp yeniden inşa edilecek olan Nizam Camii’nde dini vecibelerini yerine getiren vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Nizam Camisine yürüyerek üç dakika mesafede bulunan ve Milli Emlak’a ait olan yerin geçici olarak prefabrike bir mescit yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmasını önerdi. Ancak teklif Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik tarafından reddedilerek, güvenlik şeridiyle kapatılarak, girilmez tabelası konularak mescit yapılması engellendi.

Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in Sünni vatandaşlarımızla ne derdi olduğu, dini vecibelerini yerine getirmek için yapılacak olan mesciti neden engellediği merak konusu oldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.