Büyükada’nın artık bir veteriner hekimi var!

Büyükada’nın artık bir veteriner hekimi var!
Yayınlama: 23.09.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Adalar Belediyesinin hayvanseverler tarafından devamlı protesto edilen veterinerlik hizmetleri ve istifaya çağrılan belediye  veterineri, hayvanseverlere verilen sözlerini tutmayan bir Adalar Belediyesi, protestolarda söylenen İlaç Takip Sistemine 39 ilçe kayıtlı iken Adalar Belediyesinin veterinerinin bu sisteme neden kayıtlı olmadığını eleştirileri bir taraf koyarsak, Büyükada’da artık sokak hayvanlarına gönülden koşan bir veteriner var.  

Büyükada’nın artık bir veteriner hekimi var!
Tırnak batması ve kalça çıkığı olan sahipsiz köpeğe Küçükömer’in 19 Eylül tarihinde acil müdahalesi

Hekim Gülçin Küçükömer…

Büyükada’da Veteriner Hekim Gülçin Küçükömer tarafından açılan özel Adalar Veteriner Kliniği, faaliyete başladığı Mart 2022’den bugüne, sahipli hayvanların yanı sıra binlerce sahipsiz hayvana şifa oldu.

Adalar Belediyesi veterinerlik işlerinin sürekli şekilde ihmal ettiği söylenen kısırlaştırma ve yaralı iri ırk köpeklerin tedavisi için gönüllülerle omuz omuza çalışan Küçükömer, bu hafta sahipsiz iki iri ırk köpeğin operasyonlarını gerçekleştirdi.

Tırnak batması ve kalça çıkığı olan sahipsiz köpeğe Küçükömer’in 19 Eylül tarihinde acil müdahalesi
Kulağından ağır şekilde yaralanmış olan sahipsiz köpeğe Küçükömer’in 22 Eylül tarihinde acil müdahalesi

Adalar Belediyesi, Büyükada’da görevli veterinerleri, hekimi ve yakalama personelleri olmasına rağmen, sahipsiz iri ırk köpekleri yakalamada ve tedavi etmede yetersiz kalması bu zor ve tehlikeli görevlerin her seferinde gönüllüler ve Küçükömer üzerine kalmasına neden oluyor. Bu açıdan, Adalar Belediyesi, Türkiye’de denetimsizlik ve liyakatsizliğin adeta vücut bulmuş hali…

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    Belediyeyi de özelleştirsek mi?