Cemaati için hapsi göze alan başkan

Cemaati için hapsi göze alan başkan
Yayınlama: 11.09.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan, Büyükada’da yapılan Cemevi inşaatından dolayı hakkında kesinleşen hapis cezası sebebiyle cezaevine girdi.

Cemaati için hapsi göze alan başkan

Doğan, Büyükada’da yapılan Cemevi inşaatından dolayı hakkında kesinleşen 2 sene bir ay hapis cezası sebebiyle cezaevine girdi.

İmar yolsuzluğu cenneti Adalar’da Cemevi Başkanına iki sene hapis

Adalar Belediyesinin Adaları imar yolsuzluğu cennetine çevirdiği bir ortamda Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan, 2886 sayılı kanuna muhalefet ettiğin gerekçesiyle 2 sene 1 ay hapis cezası almıştı.

İnşaat yasağı olduğu günlerde bile her yerden keser, çekiç sesleri gelen imar yolsuzluğu cenneti Adalar’da, Büyükada Cemevi Başkanı Doğan, cemaatinin rahat bir şekilde ibadetini yapabilmesi, cemaatinin Burgazadası’ndaki Cemevine deniz aşırı gidip yorulmayıp bulunduğu adasında ibadetini yapabilmesi için inşaatına başlayıp binbir zorluklarla bitirdiği ancak inşaat sürecinde bazı imara aykırı işlemlerden dolayı yargılandığı cemevi davasında 2 sene 1 ay hapis cezası almıştı. Cezası kesinleşen Doğan, cezasını tamamlamak için geçen hafta cezaevine girdi.

Adaların her tarafında kaçak inşaatlar devam ederken Büyükada Cemevi Başkanına verilen bu ceza, ağzımızdan düşmeyen ‘kanunlar herkes için eşit uygulanır’ sözünün inandırıcılığını sorgulamamıza neden oluyor.

Adaletin eşit uygulanmadığı yerlerde, büyük olan artık suçlulardır.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.