Dün durdurulan Büyükada’daki yapılaşma devam ediyor!

Dün durdurulan Büyükada’daki yapılaşma devam ediyor!
Yayınlama: 12.05.2024
Düzenleme: 12.05.2024 14:54
A+
A-

Büyükada’da sahil kesiminde, Teracce LİDO’nun önünde, Mavi Marmara İskelesinin karşısında Milli Emlağa ait alandaki kaçak yapılaşma dün İBB Anadolu Yakası Zabıta Ekipleri tarafından durdurulmuştu. Aynı alanda önceki seneler de yapılan kaçak yapılaşma Adalar Kaymakamlığı tarafından engellenmişti.

İBB Anadolu Yakası Zabıta Ekipleri dün alandaki kaçak yapılaşmayı durdumuş, İBB Adalar Koordinatörlüğü’de sosyal medya hesaplarında; “İBB Anadolu Yakası Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimizin Büyükada’da bir işletmede tesbit ettikleri usulsüz işlem durdurulmuştur. KUDEB Ekipleri alanda tespitlerini yaparak ilgili kurumlar nezninde işlemler devam ediyor” paylaşımını yapmıştı.

Bugün ise alandaki kaçak çalışmalar sanki hiç bir işlem yapılmamış gibi devam ediyor. Alandaki kaynakçıların çalışmaları ise dikkat çekiyor.

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat:
* Bu alanı yapan şahsa “yapın, devam edin” dediğiniz doğru mudur?
* İBB’nin durdurduğu inşaatı yapan şahıs için Büyükada’da seçim öncesi vediğiniz iftar yemeğine bir otelci ile beraber sponsor olduğu iddia ediliyor. Bu iddialar doğru mudur?
* İBB’nin durdurduğu inşai faaliyetlerde bulunan şahsın ve otelcinin seçim kazanıldıktan sonra sizi ziyaret ederek hediyeler getirdiği doğru mudur?

Dün durdurulan Büyükada'daki yapılaşma devam ediyor!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.