Erdem Gül’ün Almanya’dan Adalara getirdiği sinemacı PKK propagandacısı çıktı!

Erdem Gül’ün Almanya’dan Adalara getirdiği sinemacı PKK propagandacısı çıktı!
Yayınlama: 20.10.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün Almanya’dan Büyükada’ya getirdiği yönetmen Kaan Müjdeci PKK terör örgütü propagandacısı çıktı.

Erdem Gül'ün Almanya'dan Adalara getirdiği sinemacı PKK propagandacısı çıktı!

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün Büyükada’ya getirdiği, yazın Büyükada’da eski fayton bekleme alanında yazlık sinema düzenleyen yönetmen Kaan Müjdeci, Evrensel Gazetesine verdiği röportajda “Keşke Yozgat’ı da asimile edemeselerdi de, Yozgatlı da dağa çıkabilseydi.” deyip PKK terör örgütünün propagandasını yapması tepkiyle karşılandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda röportaj vermiş!

Yönetmen Kaan Müjdeci’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Evrensel Gazetesine verdiği röportajda: ” Şimdi Hakkari’nin dağları biraz yüksek diye, oradaki sorun sadece ekonomik değil tabii, onu da küçümsemeye çalışmıyorum. Onları asimile edememişler. Keşke Yozgat’ı da asimile edemeselerdi de, Yozgatlı da dağa çıkabilseydi. Hakkari’yi asimile edememişler, o dağa çıkıyor. Yozgat’ı etmişler, o küfrediyor.” deyip terör örgütünün propagandasını yapması, bazı etkinliklerde tek devlet, tek ulus söylemine karşı çıkarak ve reddederek PKK terör örgütünün savunduğu fedaratif sistemi savunan Erdem Gül ve avanelerinin hangi kafaya hizmet ettiğinin göstergesi olarak karşımıza çıkmakta.

Şükrü Abanoz

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.