FLAŞ HABER: Adalar Belediyesi’ne Erkan Karaarslan soruşturması

FLAŞ HABER: Adalar Belediyesi’ne Erkan Karaarslan soruşturması
Yayınlama: 08.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan iki yıllık çalışma sonucunda, FETÖ terör örgütü belediyeler imamı olan Erkan Karaarslan’ın Adalar Belediye personeli ve yöneticileri ile birlikte Adalar Belediyesi’ndeki faaliyetleri hakkında hazırlanan dosyanın Adalar Cumhuriyet Baş Savcılığına ulaşması sonucu, Avcılar Belediye’sindeki soruşturmanın bir benzeri Adalar Cumhuriyet Baş Savcılığı tarafından soruşturma numarası alarak açıldı.

FLAŞ HABER Adalar Belediyesi'ne Erkan Karaarslan soruşturması

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    CHP Genel Merkezinin talimatı olmadan belediye başkanı ya da personelinin Erkan Karaaslan ile iletişime geçebilmesi mümkün mü sizce? Suçlu arıyorsanız Genel Merkezi mercek altına alın. Abant toplantılarından başlayabilirsiniz mesela. Türki Cumhuriyetlerindeki Fetö okullarını ziyaretlerden başlayabilirsiniz mesela. Zaman gazetesine verilen desteklerden Zaman gazetesi vicdanımızdır söyleminden mesela. Genel Merkezde konuşlanmış Fetöcü danışmanlardan mesela.

  2. Neden? dedi ki:

    Değerli gazeteci siz olmasanız Adalarda bir çok konu gizli kapaklı kalacak.Belediyenin icraatları malum herkes sayenizde öğreniyor..Çeşitli yollarla sizi susturmaya çalıştıklarını da duyuyoruz.Ancak bu güne kadar başarılı olamadıkları için biz kamuoyu olarak çok şanslıyız.Sizi sürekli takipteyiz ve destekliyoruz.
    Erken Karaaslan konusuna gelince ise biz bu sözünü ettiğiniz dosyanın yaklaşık yedi sekiz ay önce Adalara geldiğini biliyoruz.Siz bu konuyu yeni ögrenmiş olmalısınız.Sorusturmalar tamamlanmış bile olabilir çünkü uzun bir zaman geçti..Merak etmeyin bizlerde sizin kadar Adalarda olanlarla ilgili ve bilgiliyiz.
    Söz konusu soruşturmadan doğru sonuçlar çıkacagına inanmak istiyoruz.Sizde sağolun varolun.Sevgi ve şükranlarımızla başarılarınızın devamını diliyoruz.

  3. İlginç!!! dedi ki:

    Burada dikkatimi çeken bir konu oldu.Madem ki bu dosya Adalara yedi sekiz ay önce geldi şimdiye kadar niye işlem yapılmamış.Basından okuyoruz .İstanbul Emniyet Müdürlüğünden aynı zamanda Avcılara ve diğer ilçelere gönderilen dosyalar neticesinde tutuklamalar oldu.Ancak Adalarda yeni mi işlem görüyor.Bir yanlışlık olmalı.İlginç bir durum.