Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 83. yılında Adalar’da anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 83. yılında Adalar’da anıldı
Yayınlama: 10.11.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadelenin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Adalar’da da anma programı düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 83. yılında Adalar'da anıldı

Büyükada’da başlayan anma törenlerinde Atatürk Anıtı’na Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan tarafından çelenk sunumu gerçekleşti.

Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te Adaların çeşitli yerlerinde sirenlerin çalınması ile birlikte Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile gönderde olan bayrağımız yarıya indirildi. Adalar’da hayat durdu, kalpler Atatürk için attı.

Büyükada’da Atatürk Meydanı’nda düzenelenen anma törenine Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, Adalar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mutlu Çakmak, Adalar İlçe Emniyet Müdürü Gülseda Torun, Deniz Harp Okulu Heybeliada Yerleşkesi Komutanı Dz.Albay Can Kemal Güven, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, kamu görevlileri, muhtarlar, STK’lar ve Adalılar katıldı.

1313

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.