İki ayrı haberimiz için suç duyurusunda bulunuldu!

İki ayrı haberimiz için suç duyurusunda bulunuldu!
Yayınlama: 06.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Adalarımızda duyarlı bir vatandaşımız daha önce yaptığımız iki haber için suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda habere konu olan olaylarla ilgili gerekli araştırmaların yapılması talebinde bulunuldu.

Büyükada’da büyük tehlike! Topraktaki “Striknin” insanlara geçti mi? ve SKANDAL! 2500 TL’den kiralama teklif edilen yeri belediye 191.000 TL’den kiralamış! haberleri için bugün duyarlı bir vatandaşımız Adalar Cumhuriyet Başsavcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda, ‘Büyükada 64 ada 4 parsel sayılı yerin içindeki kısmi bir alanın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden oldukça yüksek bir bedelle, kuruluş amacı belediye personel istihdamı olan bir şirketin ticari faaliyet yapacağı iddiası ile kiralanması maddi sıkıntı içinde olan kamu kurumu daha fazla borç yükü altına sokmaktır. Ve bu alanda daha önceden Büyükada’da hasta tek tırnaklı hayvanların itlafı için kullanılan striknin adlı ilacın bu bölgedeki zemin alanında yayıldığı bilinmektedir. İnsan sağlığı için 2 mg ağırlıkta olan miktarı ölümcül olan bir ilaçtan kilolarca miktarda hayvan itlafında kullanılmış ve çok geniş bir toprak alana etki etmiştir.! Denildi

Suç duyurusunun son bölümünde ise, bu konular hakkında yapılan gayri kanuni iş ve işlemlerle ilgili topluma ibret, benzeri kanunsuz iş yapmak isteyenlere örnek olacak şekilde cezalandırılması talebinde bulunuldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.