İYİ Parti Türkiye Ermenileri Patrikliği Ziyareti

İYİ Parti Türkiye Ermenileri Patrikliği Ziyareti
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

İYİ Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Ayşe G. Şakir, Adalar İlçe Başkanı Mehmet Gürhan Öztaşkın, Belediye Meclis Üye Adayları; Metin Eroğlu, Oktay Ünal ve Meral Yıldız seçim çalışmaları kapsamında 85.Türkiye Ermenileri Patriği Sahak II Maşalyan ve II.Kd Peder Krikor Damadyan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İYİ Parti Adalar Başkan Adayı Ayşe Şakir Adalar ile ilgili projelerini anlattı. Bu projeler
kapsamında; ‘Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün kurulacağını bu birim ile yaşlı ve engellilere evde bakım,
evsizlere barınma, dar gelirlilere Belediyenin açacağı yemekhanede günde üç öğün yemek, barınma sorunu yaşayanlara bakım evleri, her adaya kreş kurulması, mevcut sağlık ocaklarının (aile hekimliği) hizmetlerinin Sağlık Bakanlığı ile koordineli olarak genişletilmesi (7/24), ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmetinin verileceği vaatlerinde bulunuldu.

Adalarda yıllardır bütün azınlıklarla barış ve kardeşlik içinde yaşadıklarını belirten Şakir, farklılıkların zenginlik olarak gördüğünü belirtti. Adalardaki sorunların yıllardır Belediyenin tozlu raflarına kaldırıldığını belirten Şakir, cemaatin Adalarda yaşlanarak azaldığını barınma, sağlık, çevre ve ulaşım problemleri ile karşılaştığını belirtti.

1 Nisan sabahı bekleyen sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağı ifade edildi. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret İYİ dilek ve temennilerin ardından son buldu.

İYİ Parti Türkiye Ermenileri Patrikliği Ziyareti
İYİ Parti Türkiye Ermenileri Patrikliği Ziyareti

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.