Kınalıada’daki ev kundaklandı mı?

Kınalıada’daki ev kundaklandı mı?
Yayınlama: 04.04.2013
Düzenleme: 22.04.2013 15:31
A+
A-

[flgallery id=48 /]

 

Kınalıada’daki ev kundaklandı mı?

Kınalıada Narçiçek sokak 71 numarada ikamet eden Vrej İsrailyan’a ait ev,önceki akşam kimliği belirlenemeyen şahıs veya şahıslar tarafından yakıldığı iddia edildi.İddiaya göre bahçe katında bulunan evin arkasındaki balkondan içeri giren şahıslar, bir şey almadan evi yaktı.Kış sezonunda yazlıkçıların evlerine izinsiz giren ve izinsiz konaklama yapma vakaları olduğu bilinmekte ancak bu olayda evde herhangi bir konaklama yapılmadığı, eve giren şahıs veya şahısların evi yakmak için eve girdikleri iddia edildi.Evde yoğun bir mazot kokusu dikkat çekti.

Telefonla ulaştığımız İsrailyan,“kimseyle bir husumetim yok,olsa bile her husumeti olan birbirlerinin evini yakacak olsa, Türkiye’de herhalde ev kalmaz.Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım,evi daha yeni tadilat yaptırmıştım yazık günah,ilgili makamlara şikayetimi bildirdim”dedi.

Kınalıada Karakolu ile yaptığımız görüşmede,mağdurun kendilerine şikayetini ilettiğini ve soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.Kınalıada İtfaiyesi ile yaptığımız görüşmede,yangının kendilerine bildirilmediğini,yangın bittikten sonra görüş almak için olay yerine gittiklerini ve görüşlerini polise bildirdiklerini belirttiler.

Yangından sonra yanan malzemelerin ve eşyaların Kınalıada Taş Ocaklarına dökülmesi dikkat çekti.Eşyaların olay yeri inceleme ekiplerinden önce mi? Sonra mı? Atıldığı ve kimin tarafından temizlendiği merak konusu oldu.

Şükrü Abanoz-adagazetesi/Kınalıada        04.04.2013

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.