Lefter Kupası Kınalıada’da başladı

Lefter Kupası Kınalıada’da başladı
Yayınlama: 16.08.2013
Düzenleme: 17.08.2013 13:09
A+
A-

[flgallery id=112 /]

 

Lefter Kupası Kınalıada’da başladı

 

 

FENERBAHÇE’NİN efsane futbolcularından “Ordinaryüs” lakaplı Lefter Küçükandonyadis anısına düzenlenen Lefter Kupası′nın ikincisi Kınalıada’da Fenerbahçeli eski futbolcu Selçuk Yula için saygı duruşu yapıldıktan sonra Lefter Küçükandonyadis’in torunu Özlem Katmer  vuruşuyla başladı.

Kınalıada′da Hrant-Barsamyan Stadı′nda başlayan turnuva, Adalar Vakfı-Adalar Belediyesi ortaklığı, Fenerbahçe ve Kınalıada Spor Kulübü′nün işbirliğiyle düzenleniyor.
Lefter Kupası’nın direktörlüğünü kendisi de bir Kınalıadalı olan eski TSYD Başkanı ve Aydınlık gazetesi spor yazarı Onur Belge, genel kaptanlığını  Garo Hamamcıoğlu,Lefter Komitesinde; Türk Kızılayı (Azınlıklardan Sorumlu)Başkan Danışmanı ve Adalar Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi  Avedis K. Hilkat,Kınalıada Spor Kulübü Başkanı Osman Özden,Kınalıada Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Belge den oluşuyor…

Kupaya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran,Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis,Lefter Küçükandonyadis’in torunu Özlem Katmer, Adalar Belediye Başkanı Dr.Mustafa Farsakoğlu,Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevahir Karabulut,Ak Parti İstanbul İl Yönetim Üyesi Coşkun Özden,CHP Adalar Belediyesi Başkan Aday Adayı Atilla Aytaç,CHP Adalar Belediyesi Aday Adayı Oktay Altın,belediye çalışanları ve adalılar katıldı.

İlk günün sonuçları;

Heybeliada:2   Büyükada:0

Kınalıada:3       Burgazadası:2

17.08.2013 Cumartesi günü Büyükada ile Burgazadası üçüncülük,Kınalıada ile Heybeliada final maçı oynanacak.

 

Lefter Turnuvasında 1.Amatörde Şampiyon olup Süper Amatöre çıkan AdalarSpora,2.Amatörde Şampiyon olup 1.Amatöre çıkan Heybeliada’ya,1.Amatöre yükselen Kınalıada’ya ve u_19/2 de Şampiyon olup  u_19/1 e çıkan Adalar Spor gençlerine birer plaket verildi.Ayrıca Kınalıada’ya yaptığı hizmetlerden ötürü rahmetli Hikmet Abanoz‘a da bir plaket verildi.

Turnuvada ünlü futbolculardan Fenerbahçe ve Galatasaray da forma giyen Hasan Vezir,Beşiktaş Kaptanı Mehmet Ekşi de forma giydi.

Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Kınalıadalı Umut Oran ve Adalar Belediye Başkanı Dr.Mustafa farsakoğlu Kınalıada forması giydi.Turnuvada Bedri Baykam’da forma giydi.

 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.