Murat Kurum Adalar’da seçim çalışmaları yürüttü

Murat Kurum Adalar’da seçim çalışmaları yürüttü
Yayınlama: 21.03.2024
Düzenleme: 21.03.2024 18:39
A+
A-

Murat Kurum Adalar’da seçim çalışmaları yürüttü. AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum seçim çalışmaları kapsamında Adalara bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükada’da esnaf ve halkla bir araya gelen Kurum’a Adalar Ak Parti Adalar belediye başkan adayı Uğur Sina Şen ve parti üyeleri eşlik etti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Büyükada’da vatandaşlarla biraraya geldi. Burada bir konuşma yapan Kurum, “31 Mart akşamı Adalarımızda yeni bir heyecan başlayacak, yeni bir güzellik başlayacak. Artık Adalar’da şu geçmiş 5 yılda algıdan başka bir şeyin üretilmediği, herhangi bir hizmetin yapılmadığı orada bu hizmetlere maalesef ulaşamadıkları durumdan bir an önce Adalar’ımızı inşallah kurtaracağız.” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Büyükada’da vatandaşlarla biraraya geldi. Kurum’a ziyaretinde milletvekilleri ve AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Uğur Sina Şen eşlik etti. Kurum ilk olarak AK Nokta seçim standını ziyaret etti. Kurum, CHP seçim standındaki görevlilerle bir süre sohbet ederek, ‘Allah kolaylık versin’ dedi. Ardından Ada esnafını ziyaret eden Kurum, ziyareti sonrası vatandaşlara seslendi.

“Adalarımıza elektrikli ve nostaljik tramvay kazandıracağız”

Adalar’da yaşamanın külfet olmayacağını dile getiren Kurum, ilçede gerçekleştireceği projeleri şöyle açıkladı:

“Adalar’da yaşamak kıymetli olacak. Halkımız buraya gelirken toplu ulaşımla alakalı veya vapurlarla alakalı sorunları yaşamayacak. Adalar’a gelen 65 yaş üstü büyüklerimiz ücretsiz bir şekilde seyahat edecek. Adalar’a ulaşım da nasıl öğrencilere yüzde 40 indirim yaptıysak, İBB adalar halkının da buraya ulaşımında her türlü imkanı sağlayacak. Göreve gelir gelmez aktarmalı yolculuklarda deniz ulaşımı ücretsiz hale getireceğiz. Vatandaşlarımız bir otobüsten diğer otobüse gider ve oradan da deniz yoluyla bir aktarma yapmak zorunda kalıyorsa, bu aktarmada herhangi bir ücret ödemeyecek. Adalar’da vatandaşımızın bizden plajlarıyla alakalı talebi var. 1 Nisan itibarıyla Adalar’da halk plajını kurulması adına bu yatırımları da Sina başkanımla birlikte yapacağız. Adalar’da esnafımız huzurlu, vatandaşlarımız mutlu olsun istiyoruz. Adalarımıza elektrikli ve nostaljik tramvay kazandıracağız. Burada su ürünleri kooperatifi kurarak, hem su ürünleriyle alakalı istihdamı arttıracağız hem de Adalar’ın ekonomisine katkı sağlayacağız. Büyükada’mızdaki meydana güzel bir şekilde düzenleme yapacağız. Buraya özellikle engelli kardeşlerimiz için akülü şarj istasyonlarını kazandıracağız. Gençlerimiz için sanatoryumu bundan sonra gençlik kampı olarak Adalar’ın gençliğine armağan ediyoruz. 21 Mart, 31 Mart İstanbul bayramının öncesi ve burada Adalar’daki provası.”

murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu murat-kurum-adalarda-secim-calismalari-yuruttu

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.