Murat Pekin: “Böyle saçma sapan şeyler benim ve arkadaşlarımın mizacına uymaz”

Murat Pekin: “Böyle saçma sapan şeyler benim ve arkadaşlarımın mizacına uymaz”
Yayınlama: 29.03.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

CHP tarafından İstanbul Adalar’da Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen gazeteci Erdem Gül, Adalar Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek 0850’li numaralarından seçmene ‘imzasız’ olarak gönderilen mesajlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hem bu konuyu hemde imar kirliliği ile ilgili CHP’nin adayı Erdem Gül’ün söylemlerini Demokratik Sol Parti (DSP) Adalar İlçe Başkanı Murat Pekin’e sorduk.

Ş.A. Konuya girmeden önce öncelikle size bir sorum olacak. 800 lü hatlardan bazı mesajlar geliyor. Bu mesajları siz mi gönderiyorsunuz?

M.P. Şükrü bey zaten söyleyeceğim şeyleri ben söylüyorum. Altına da imzamı atıyorum. Sağolun siz ve medyadaki çevrem sayesinde bu düşüncelerimi bize gönül veren Adalılara ulaştırıyorum. Böyle saçma sapan şeyler benim ve arkadaşlarımın mizacına uymaz.

Ş.A. Anlaşıldı. Peki bu imar kirliliği ile ilgili Erdem beyin söylemleri için son bir söyleyeceğiniz şey var mı?

M.P. Şükrü bey size bir olay anlatayım. Gazetelerde günlerce gündem olmuştu. İsterseniz linkini de yayınlayabiliirsiniz. Bu adalarda çok başarılı bir kaymakam bey vardı. Mevlüt Kurban’dan bahsediyorum. Adam adayı da çok sevmişti.   Bir ev satın aldı.  Tabi adamcağız inşaattan falan anlamadığı için tadilat için burada bir mimarla anlaştı. Sonuç ne oldu dersiniz?

Ş.A. ne oldu?

M.P. Ne olacak adam ağır cezalık oldu ve mesleki kariyerinin sonu oldu.

Ş.A. Sabah gazetesinin haberinden bahsediyorsunuz galiba. (https://www.memurlar.net/haber/117066/kaymakamin-kacak-insaati.html) Peki mimarı kimdi?

M.P.  Bu adada bu tadilat işlerini en iyi yapan arkadaş kimse oydu. Kısaca Uluç Yurtduru’ydu .  Tabi şimdi Kaçaklara karşı savaşmaya gelen Erdem Beyin ekibinde görüyorum kendisini.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.