Polis Derneğinin yeni başkanı belli oldu

Polis Derneğinin yeni başkanı belli oldu
Yayınlama: 25.01.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:33
A+
A-

Adalar Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 21 Ocak 2018 Pazar günü Anadolu kulübü toplantı salonunda yapıldı.

Polis Derneğinin yeni başkanı belli oldu

Adalar Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa Selma Gülseren Ömerbaş seçildi

Derneğe kayıtlı 63 dernek üyesinden 49 dernek üyesinin katıldığı Olağanüstü Genel Kurul mevcut dernek başkanı Bülent Deriş tarafından tüzük değişikliği için gereken hazirun sayısının yeterli olduğu gerekçesi ile  açıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra yapılan oylama sonucu Bülent Mısırlıoğlu, Sefa Çelik, Yusuf Kaya  Divan Heyetine seçildi.

Geçmiş döneme ait faaliyet ve denetim kurulu raporları okunarak oylandı, yönetim ve denetim kurulları ibra edildi.

Polis Derneğinin yeni başkanı belli oldu

Divan Başkanı Bülent Mısırlioğlu tarafından gündemde bulunan tüzük değişikliği ile yönetim ve denetim kurulları seçimleri’ne neden ihtiyaç duyulduğu konularında kısa açıklamalar ile tüzüğün günümüz şartlarına uyarlanması ve dernek amaç ve konularının genişletilmesi gerekliliği ile mevcut yönetimin talebi ile seçimli olağanüstü genel kurul yapılma kararı alındığı ifade edildi.

Tüzük değişikliği konusunda yapılan açıklama ve görüşmelerden sonra değişiklik teklifi genel kurula katılmış bulunan 49 üyenin tamamının kabul oyu vermesi sonucu oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulu seçimleri yapılarak yine katılan üyelerin kabul oyları ile;

Asil Üyelikler

  • Selma Gülseren Ömerbaş
  • Mehmet Dündar Tıraş
  • Vasil Poridis
  • Ayla Ay
  • Engin Çelik

Yedek Üyeliklere

  • Tamer Kaya
  • Ayhan Güler
  • Yusuf Kaya
  • Bekir Oğuz
  • Süleyman Karasoy

Denetim kurulu

1-Necati Önel

2-Emre Ferruh Dilmaç

3-Abidin Öcal

Yedek Üyeliklere

1-Adem Karani

2-Şirzat Ergin

Mesut Yalçın

Yönetim kurulu adına Selma Gülseren Ömerbaş söz alarak “Ben değil hep birlikte bizler olarak çalışmalarda bulunacağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Genel kurula katılan Adalarımızın başarılı Emniyet Müdürü Murat Bingöl kurula konuşarak özellikle üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.Yeni seçilen heyetleri kutladı. Adalar’da asayiş ve güvenlik hizmetlerinin sivil toplum halk ile daha anlamlı olarak yürütüleceğini, güç birliği içinde güzel işler ortaya konulacağını ifade ederek genel kurul için toplantı salonunu tahsis eden Anadolu Kulübü Müdürü Cemalettin Şereflier’e, geçmiş dönem başkanlarına ve divan heyetine teşekkürlerini ileterek konuşmasını tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.