Terrace Lido’nun suyu ve doğalgazı hatır için kesilmedi iddiası!

Terrace Lido’nun suyu ve doğalgazı hatır için kesilmedi iddiası!
Yayınlama: 31.08.2024
Düzenleme: 31.08.2024 11:48
A+
A-

Büyükada’da İnanlar İnşaat Serdar İnan tarafından inşa edilen, uzun bir süre gündemi imara aykırı eklentileri nedeniyle meşgul eden, ulusal ve yerel medyaya konu olan “Terrace Li̇do”’nun elektriği, suyu ve doğalgazı Adalar Belediyesi tarafından kesilmesi için ilgili kurumlara yazı gönderilmişti.


Adalar Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıya binaen Enerji SA görevini yaparak binanın elektriğini kesmiş, bina sakinleri binada jeneratör çalıştırarak sorunu geçici olarak çözmüştü.


Ancak binanın su ve doğalgazının kesilmediği, bunun sebebininde ilgili kurumlara binanın yöneticileri tarafından rica edilerek sağlandığı iddia edildi.


O zaman Adalıların ne günahı var arkadaş.


Faturasını biraz geciktiren, ödeyemeyen Adalının suyunu, doğalgazını anında kes ama Terrace Lido yöneticileri rica ettiği için suyu ve doğalgazı kesme.


Bu nasıl adalettir? Bu nasıl bir ayrımcılıktır?


İSKİ ve İGDAŞ Adalar yöneticileri


Terrace Lido’nun Adalar Belediyesi tarafından tarafınıza gönderilen kesim işlemlerini neden yapmadınız?Bina yöneticileri size kesilmemesi için ricada bulundular mı?
Bulundular ise sizde bu ricayı kırmadıysanız faturasını geciktirdiği için suyu ve doğalgazı kesilen Adalıların ne günahı var?
Ne uğruna kesim işlemlerini yerine getirmiyorsunuz?

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.