TİP’in Adalar adayından mesaj var

TİP’in Adalar adayından mesaj var
Yayınlama: 09.03.2024
Düzenleme: 10.03.2024 09:45
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Türkiye’de olduğu gibi Adalar’da da yükselişini sürdürüyor. Belediye başkan adayı olsun, meclis üyelerinin profilleri olsun başarılı bir ilçe başkanı önderliğinde Adalar’da TİP yükselişini sürdürüyor.

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) sempatik başkan adayı Mimar Gizem Gülen, bir videoyla Adalılara seslendi. Adalara bir kerede kadın eli deysin diyen Gülen, listelerinin yüzde ellisinin kadınlardan oluştuğunu söyledi.

Gülen: “Meclis üyelerinde ilk sırada sadece kadınlar var. Bu çok değerli bir şey çünkü biz kadın istihdamında yaşanan problemlerin farkındayız. Çocuklu olanların, bakım emeğinin büyük bir yük olduğunun farkındayız ve bu yükü hafifletmek için planlarımız var, önerilerimiz var. Kadın sağlığını önemsiyoruz. Ücretsiz HPV aşısı için söz veriyoruz. Ciddi bir kreş ihtiyacının olduğununun farkındayız. Bunu çözmek için söz veriyoruz. Çocukları okullarda bir öğün sağlıklı gıdayla buluşturmak istiyoruz bunun için söz veriyoruz. İşte tam da bu yüzden kadın kadına bu yönetime talibiz” dedi.

TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var TİP'in Adalar adayından mesaj var

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.