Videolar

Büyükada’da kurulan sağlık koşullarına uymayan çadırlardan sonra bir de inşaat çalışmaları başladı! 45 stand kurulan ve bunların yaklaşık 10 gün için tanesi 5.000 TL den kiraya verilen (gıda satımı için) 225.000 TL toplanana ayrıca bir büyük çadırın da restoran olarak işletilen hijyen olmayan ortamda yazar kasasız satış yapılan çadırlar yetmezmiş gibi...
Kınalıada, önceki gün düzenlenen kıyafet balosunda ilginç görüntülere sahne oldu. Kınalıada’da Camos Restoranda düzenlenen kıyafet balosunda çeşitli kostümler giyen etkinliğe katılanlar ilginç görüntüler verdi. Etkinliğe katılanlar polis gözetiminde etkinliğin yapılacağı restorana ulaştıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
Büyükada Hesed Le Avraam Sinagogu coşkulu bir 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına sahne oldu. Cemaatin İzmir Marşı’yla yaptığı kutlama sosyal medyada ilgi çekti. İstanbul Büyükada Sinagogu’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir Marşı ile kutlandı. Şalom Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İvo Molinas’ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada ilgi çekti.