Büyükada’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Büyükada’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu
Yayınlama: 03.08.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, Büyükada’da uyuşturucu kullanıcılara yönelik 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Büyükada’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Büyükada’da uyuşturucu kullanıcılara yönelik 3 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 1 kişi göz altına alınırken zanlıların adreslerinde uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri uyuşturucuya göz açtırmıyor. Son olarak dün Büyükada’da 3 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda toplam 100 gr. esrar ve metanfetamin uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi.

Ekiplerin uyuşturucu kullanıcılara yönelik çalışma kapsamında, ilçe genelinde önceden belirlenen 3 adrese eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda, zanlılardan  L.A. H.H. ve S.A.’nın Büyükadada bulunan adreslerinde, Zanlı L.A.’nın evinden  esrar ve metanfetamin uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparatlar, Zanlı S.A.’nın evinden uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparata el konuldu. Operasyonda H.H göz altına alındı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.