CHP’deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi!

CHP’deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi!
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

CHP’deki para kuleleri olayında ismi geçen Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve avukatı Ergün Özer seçim çalışmaları kapsamında CHP’nin Adalar adayı Ercan Akpolt için Adalılardan oy istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Adalar’da adliyede bir çok imar dosyası olduğu belirtilen bir inşaatçıdan bağış adı altında maddi destek aldığı iddia edilen Akpolat, Büyükada’da Saat Meydanı’nda mitimgimsi konuşmasında Adalar’da görev yapmış eski bir belediye başkanını yanına çağırıp destek istemiş, eski belediye başkanı da sahneye çıkıp Akpolat’a destek konuşması yapması, telefonla bir inşaatçıya bağlanması, inşaatçıda vatandaşlardan Akpolat lehine destek istemesi, Adalıların Akpolat’ın bu inşaatçı sevdası nereden kaynaklanıyor diye sorgulamasına neden oldu. CHP’nin posterlerinin bu inşaatçının inşaatının üstüne asılması da bu iddiaları güçlendirir nitelikte.

Dünde Türkiye’nin gündeminde olan CHP’nin ‘para sayma’ görüntülerindeki isimlerin Akpolat lehine çarşı pazar dolaşıp Adalılardan oy istemesi eklenince, Akpolat’ın seçim öncesi yaptığı bu görüşmelerin Adalıların kafasında kafa karışıklığına yol açtığı konuşuluyor. Ercan Akpolat’ın Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ü de davet ettiği ancak Gül’ün “ben o karede olmam” dediği öne sürülüyor.

Akpolat’ın bu şahıslara herhangi bir vaat verip vermediği bilinmiyor ancak görüntüye ve olanlara baktığımızda daha seçimi kazanmadan önce bu tip görüşmeler yapan bir adayın hasbelkader göreve gelirse ve eğer verdiği bir vaat varsa altında ezileceği konuşuluyor.

Ne Olmuştu

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturmada, Savcılığa ifade veren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel ifadesinde, “Ben sadece o tarihte Şişli Belediye Başkanı olan Muammer Keskin’in bana verdiği çantayı alarak sorgulamadan bana verdiği adrese götürdüm ve oradaki kişilere teslim ettim.” dedi.


Şüpheli Öksel’in ifadesinde, “Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin beni, kendisinin avukatı Ergün Özer’in Harbiye tarafında bulunan ofisine çağırdı. Avukatın ofisine gittiğimde görüntülerde benim elimde bulunan çantayı bana verdi. Çantayı avukatın makam odasında bana verdiği sırada odada ben, Muammer Keskin veavukat Ergün Özer vardı. Başka birisi yoktu” dedi.

CHP'deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi! CHP'deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi! CHP'deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi! CHP'deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi! CHP'deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi! CHP'deki para kuleleri olayında ismi geçenler CHP adayı Akpolat için Adalılardan destek istedi!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.