İki CHP’li belediye, biri Kadıköy diğeri Adalar!

İki CHP’li belediye, biri Kadıköy diğeri Adalar!
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı, “Kadıköy’de yayaların haklarını temin etmek belediye olarak hem görevimiz hem hakkımız!” derken Adalar’da ise işgal edilmeyen kaldırım bulunmaması vatandaşlara bu ne çelişki dedirtiyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı dün Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Kadıköy´deki kaldırımların üzerinde bulunan başta scooter olmak üzere kurye motoru, reklam raketi ya da masa ve sandalye gibi yayaların kaldırımlardan rahat geçmesini engelleyen şeyler ile ilgili bir çalışma başlatacağını belirtmiş bugün de dediği gibi söylemlerini icraata dökerek Kadıköy’de masa, sandalye, scooter, kurye motoru, reklam raketi gibi yaya yolunu işgal eden şeyleri kaldırmaya başladı. Her ne kadar Kadıköy’de senelerdir şikayet konusu olan bu unsurları kaldırmayı seçimlerin yaklaştığı bu dönem geçte olsa yapsa da doğru bir bir uygulama başlatmış başkan tebrik ederiz…Başkan: ‘kaldırım işgallerine son verilmesini istiyoruz’ demiş.

Güzel…

CHP’li Kadıköy Belediyesi seçimler yaklaşırken Kadıköylülerin gönlünü kazanmak için geçte olsa böyle bir karar alırken Adalar İlçesine geldiğimizde ise işgal edilmeyen kaldırımın olmadığını görüyoruz. Bilhassa ana caddelerde yayaların yürümesi için var olan veya var olduğunu sandığımız kaldırımların işgal edilmesi, yayaların kullanacağı bir yolun bulunmaması iki CHP’li belediyenin becerisini ortaya koyuyor. Başta bu işleri düzeltecek olan Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik‘in, kamuya ait yolu işgal ederek yıkım kararı olan ve para cezaları kesilen birahanesinin önündeki kış bahçesi gördüğümüzde, yaya yolunu gasp eden bu kafanın mı sorunları düzeltecek sorusunu gündeme getiriyor?

Adalar İlçesi artık eskisi gibi değil. Her ne kadar doğal kalması için uğraş versek de, yöneticilerin uygulamalarıyla Adalar İlçesi ada olma özelliğini kaybediyor. Her sokaktan bir araç çıkması bunun en belirgin örneği. İnsanlar yolda yürürken her an bir araç çarpma riskine maruz kalıyor. İETT’nin araçları, korsan akülü araçlar vs… Yaya yolları bunun için önemli desek de dediğimizle kalıyoruz.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Muzun inkamı🤣🤣🤣🤣 dedi ki:

    Kaldırımda bira satmak serbest ,kaldırımda muz satmak yasakkkk . geçen sene bu belediyeciler benin muzumu almıştı.
    Açık seçik görevi kötüye kullanmak bu eylem!!!
    Teşekkürler ada gazetesi mahkemede bana güzel bir delil oldu.

  2. Muzun intikamı🤣🤣🤣🤣 dedi ki:

    Kaldırımda bira satmak serbest ,kaldırımda muz satmak yasakkkk . geçen sene bu belediyeciler benin muzumu almıştı.
    Açık seçik görevi kötüye kullanmak bu eylem!!!
    Teşekkürler ada gazetesi mahkemede bana güzel bir delil oldu.
    Chp ilçe başkanı iskelede bira satsın engin çelik kaldırmda satsın.
    Erdem güle personel inrimi yapsınlar.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣