Kılıçdaroğlu, Adalar CHP teşkilatını gözden mi çıkardı?

Kılıçdaroğlu, Adalar CHP teşkilatını gözden mi çıkardı?
Yayınlama: 31.12.2022
Düzenleme: 31.12.2022 16:54
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Belediyesini ve CHP Adalar İlçe Başkanlığını gözden çıkarttı mı? Adalar CHP teşkilatını zor günler mi bekliyor? Adalar CHP Teşkilatı bölündü mü?

Bugün, içlerinde geçen seçimlerde DSP’yi sırtlamış kişilerinde olduğu bir grup adalının, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyen broşürlerini dağıtması, bu görevi belediye ve Adalar CHP İlçe Başkanlığı’nın yapması gerekirken Kılıçdaroğlu tarafından bu kurumlara vermeyip başka kişilere vermesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yardımcısı Engin Çelik ve Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ı gözden çıkarttığı anlamına geliyor dersek yanlış konuşmamış olacağız. Haber kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmasını destekleyen broşürleri dağıtma görevi bu gruba direkt Ankara’dan verilmiş.

Kılıçdaroğlu CHP Adalar İlçe Başkanlığını ve belediyeyi gözden mi çıkardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Adalar İlçe Başkanlığını ve belediyeyi gözden çıkarmış gibi görünüyor. Kılıçdaroğlu neden böyle bir tasarrufta bulundu derseniz, Adalar CHP teşkilatının (Belediye ve CHP İlçe teşkilattı) Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını desteklemesi olduğu söyleniyor. Kılıçdaroğlu’nun belediyeyi ve ilçe teşkilatını pas geçmesinin sebepleri arasında Adaları doğru dürüst yönetemeyen, belediyeyi borç batağına sokan, haklarında CHP Genel Merkezinde bir çok şikayet bulunan CHP Adalar yönetimine güvenmemesi olduğu belirtiliyor.  Kısacası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar CHP teşkilatı gözden çıkartılmış durumda. Bunun başka bir izahı yok.

Kılıçdaroğlu, Adalar CHP teşkilatını gözden mi çıkardı?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 5 Yorum
  1. Uluç Yurtduru dedi ki:

    Bu İlçe başkanlığından ayrı bir oluşum.
    Partili,partisiz tüm vatandaşların katılımı ile çalışmalarını sürdürüyor,6’lı masanın vereceği kararı saygı ile karşılayarak,tüm gücünü Cumhurbaşkanı adayına kanalize edecek.
    2023 yılı ve ötesine HERŞEY GÜZEL OLACAK…
    Tüm insanların yeniyılı mutlulukla dolsun.Sevgiler

  2. avni kurtuldu dedi ki:

    CHP içindeki yarışın ( Kılıçdaroğlu-İmamoğlu ) dışa vurumu. Çok zamansız ve gereksiz olmuş. Bu çekişme ayrılık ve kırgınlıktan başka bir şey getirmez. Ayrıca İmamoğlu’na da vefasızlık olmuş. Tam da İmamoğlu’na sahip çıkılması gerekirken, ölmeden siyasi mirasına saldırmak gibi olmuş.
    Ayrıca altılı masa henüz kararını vermeden CHP genel merkez odaklı böyle bir çalışma başlatmak altılı masaya dayatmadır, saygısızlıktır.

  3. cahil köylü dedi ki:

    Kılıçdaroğlunun adaylığı kesinleşirse seçimlerde chp ilçe başkanlığı ve chp beldeye başkanlığı çalışmalara davet edilmeyecekmi. davet edilecekse şimdi neden baypas ediliyor.

  4. avni kurtuldu dedi ki:

    BİRAZ VEFA!

    An Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkma zamanıdır. Yaklaşık dört yıldır tüm baskılara ve engellemelere rağmen görevini layıkıyla yapmaya çalışan İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı olarak İBB Başkanı seçilen İmamoğlu’na verilecek destek önce İstanbul seçmenine daha sonra tüm Türkiye’ye vefa göstergesi olacaktır.
    Gelin el ele vererek enerjimizi önce bu yönde kullanalım ki sırası geldiğinde Altılı masanın belirleyeceği CB adayı etrafında kenetlenebilelim.
    Tarlada izimiz olsun ki harmanda yüzümüz olabilsin.
    Ekrem İmamoğlu parti içi yarışta harcanacak bir isim değil aksine CB seçimini kazanabilmemiz için yanımızda olması gereken bir güçtür.
    Gurup toplantısına çağırarak kürsüye çıkarılmamasını öneren danışman her kim ise Sn. Kılıçdaroğlu’nu yanıltmıştır. Tıpkı 14 Aralık tarihi duruşma sırasında Almanya gezisini icat ettiği gibi.
    Tekrar ediyorum İmamoğlu CB seçimlerinin en önemli siyasi figürüdür.
    Eğer CB seçimini kazanmak istiyorsak İmamoğlu’nu rakip değil yol arkadaşı olarak görmeliyiz.( sözüm meclisten dışarı Genel Merkezden içeri. Kime mi? Tüm siyasi ikballerini Kılıçdaroğlu’nun adaylığına bağlamış ve sürekli hata yaptırtan partiyi içerden işgal etmiş olan ikinci cumhuriyetçilere, yetmez ama evetçilere, ABD işbirlikçilerine, dönek liboşlara.)
    Gelelim İmamoğlu’na; 150 günde 150 projeyi hayata geçiren İBB Başkanı sahip çıkılmayı desteklenmeyi hak etmiyor mu ? Bi bakalım mı üç buçuk yılda iktidara 3,5 attıran Sn. İmamoğlu neler yapmış.
    -Balkan şehirleri parkı.
    -Askıda fatura ve yetersiz bakiye desteği projesi.
    Aynı anda 10 metro inşaatı.(Tamamlananlar teker teker hizmete girmeye başladı.)
    -7,8 milyonluk kışlık fidan desteği.
    -Bölgesel istihdam ofisleri.( Özellikle kadın istihdamı olmak üzere 75 bin kişi iş sahibi oldu.)
    -Cendere Sanat Merkezi.
    -Hızray projesi.
    -Gözdağı sosyal tesisi.
    -Esenyurt Halk Sağlığı Merkezi.
    -Mahalle evleri ( 5 ilçede 6 mahalle evi açıldı diğerleri sırada.)
    -41 Kreş.
    -Tuzla ve Silivri atık su arıtma tesisleri.
    -9 yeni deniz yolu hattı.
    -Turistik tramvay.
    ve daha niceleri. Yetmez mi?

  5. avni kurtuldu dedi ki:

    Hürrem Elmasçı:” İmamoğlu’na içerden kara propaganda. Parti içinde parti kurmuş, Akşener’e çok yakınmış, ikinci Tayyip olacakmış, parlamenter sisteme dönmeyecekmiş. Ayıptır ayıp!”