TİP Başkanı Erkan Baş: “birileri vergilerinizi cukkalıyor”

TİP Başkanı Erkan Baş: “birileri vergilerinizi cukkalıyor”
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, seçim çalışmaları için geldiği Adalar’da halkla buluştu.
Adalılarla buluşup sorunlarını dinleyen ve partisine oy isteyen Baş’a yogun bir ilgi olduğu görüldü. Bütün Adalara tek tek uğrayıp, sokaklarını gezen ve halkla buluşan Baş, Büyükada’daki seçim irtibat bürosunun önünde halka hitap etti.

(Konuşmayı vidodan izleyebilirsiniz)

Konuşmasında eskiden tek kanalın olduğu zamanlarda TRT’de bir kamu sporunun (reklam) olduğunu ve bu spotta (reklam) devletin vergi ödemeyi teşvik etmek amacıyla “1 dakika” adı altındaki bir reklam kuşağı düzenlediğini, bu spotta “bir alışveriş bir fiş” denildiğini, alınan vergilerin halka elektrik, su, yol olarak geri döneceğini belirttiklerini ancak vatandaşların elektriğe, suya ve yola hala para ödediğini belirterek: “Elektiriğe para ödüyor musunuz? Yola para ödüyor musunuz? Suya para ödüyor musunuz? Evet. O zaman kusura bakmayın birileri vergilerinizi cukkalıyor” dedi.

En iyi meclis listesinin ve başkan adayının kendilerinde olduğunu belirten Baş: “daha iyisi varsa oraya oy atın” dedi. Seçimden önce yapılan toplantıların, koşuşturmalarının seçimden sonrada yapılması gerektiğinin altını çizen Erkan Baş, hırsızlık, akraba, eş, dost kayırmaca, yolsuzluk olmaması için şeffaf bir yerel yönetimin olmasını, adaların halkla beraber yönetilmesini, ben bilirim anlayışından çok hepimiz biliriz anlayışının geçerli olması gerektiğini, böyle yapıldığı takdirde adanın zenginliklerinin herkese yeteceğini, herkesin mutlu mesut yaşayacağını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Murat dedi ki:

    “Adalarda 2023 seçimlerinde 1070 civarı oy alan Türkiye İşci Partisi (TİP), 2024 mahalli idareler seçimlerinde, CHP küskünleri denilen, esasında ilçede asalak kategorisinde olan, içlerinde geçmişte CHP de önemli görevlerde de bulunmuş olan bir grubun kendisine destek olmasıyla umutlansa da, bu grubun kendisine olan katkısının ancak 250 civarı bir oy olması sebebiyle hüsrana uğradı. Bununla birlikte bu asalak grup böylece hem CHP den hem de Adalar siyasetinden ebediyen temizlenmiş oldu. “”
    Kaynak