Adalar Belediyesi’nde kanlı protesto!

Adalar Belediyesi’nde kanlı protesto!
Yayınlama: 16.07.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:31
A+
A-

Adalar Belediye Başkanlığı’nda bu gün sabah saatlerinde talihsiz bir olay yaşandı. Belediyeye gelen bir kişi boğazını keserek Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ı protesto etti.

Adalar Belediyesi’nde bu gün kanlı bir protesto eylemi gerçekleştirildi. Adalar Belediyesine gelen Diyarbakırlı Z takma adlı kişi Adalar Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Yerlikaya’nın odasında, odada Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın yanında boğazını keserek belediye başkanını protesto etti.

Kanlı protestonun tezgah açma yeri yüzünden gerçekleştirildiği iddia ediliyor. İddiaya göre Diyarbakırlı Z  takma  adlı şahıs sabah saatlerinde mavi Marmara karşısında bir işletmenin yanında çeşitli hediyelik eşyaların satıldığı tezgah açma istedi. İşletme sahiplerinin “burada tezgah açamasın, belediyeye git izin al” şeklinde  ikazına sert karşılık veren Diyarbakırlı Z, daha sonra Adalar Belediyesine gelerek Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya’nın odasına çıktı. Burada sorununu anlatan ve istediği yere izin alamayan Diyarbakırlı Z, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın odaya gelmesi sonrasında iddiaya göre “Benim hayatımla oynadınız. Benim ekmeğimle oynadınız” diyerek boğazını kesti. Diyarbakırlı Z’nin sağlık durumunun iyi olduğu tedavi sonrası emniyete götürülerek ifadesinin alındığı belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.